Selskapslokaler på husmannnsplassen Øvre Myra

På jakt etter selskapslokaler i tradisjonsrike lokaler? Skal du feire bryllup, bursdag, konfirmasjon, barnedåp eller arrangere foredrag, firmafest eller juletrefest? Da kan selskapslokalene på Øvre Myra være stedet for deg.

I idylliske omgivelser og sentrumsnær beliggenhet ligger den tidligere husmannsplassen og venter på deg og ditt selskap. Ønsker du å benytte stedet om sommeren, gir den store hagen en utrolig flott ramme rundt ditt arrangement. Under de høye hengebjerkene kan du dekke bord eller sette opp telt, danse og ha en hyggelig aften ut i de sene timer.

Inne kan du dekke til mer enn 60 mennesker ved å benytte langbord med fire fløyer, eller bord oppsatt i hesteskoform.  "Trangt om plassen" blir det først dersom du i tillegg dekker til 15 personer på scenen og til ytterligere cirka 40 personer i ”skorsla” som vi kaller det – uansett; vi har service, kopper og kar til mer enn 100 personer og kjøkken med profesjonell oppvaskmaskin og kokefasiliteter. I kjelleren finner du toaletter og stor gardrobe.

Priser

Enkeltkveld midtuke  Kr.    600
Enkeltkveld i week-enden  Kr. 2.000
Fredag og Lørdag  Kr. 2.800
Lørdag og Søndag  Kr. 2.600
En hel week-end  Kr. 3.400                                                                                     

 For utleie av selskapslokaler 
- ring til Annett Kristiansen på Kurbadet, 
tirsdag til torsdag 11- 15 - Tlf. 33 46 58 57 

For leie av Møtelokale 
- en enkelt gang, utleie eller fast avtale. 
Vi har ledig kapasitet tirsdager og onsdager. 
Ta kontakt med Svein Holtedahl  tlf. 416 21 396 
eller e-post: 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.