Selskapslokaler på husmannnsplassen Øvre Myra

 

 

 

På jakt etter selskapslokaler i tradisjonsrike lokaler? Skal du feire bryllup, bursdag, konfirmasjon, barnedåp eller arrangere foredrag, firmafest eller juletrefest? Da kan selskapslokalene på Øvre Myra være stedet for deg.

I idylliske omgivelser og sentrumsnær beliggenhet ligger den tidligere husmannsplassen og venter på deg og ditt selskap. Ønsker du å benytte stedet om sommeren, gir den store hagen en utrolig flott ramme rundt ditt arrangement. Under de høye hengebjerkene kan du dekke bord eller sette opp telt, danse og ha en hyggelig aften.

Inne kan du dekke til mer enn 60 mennesker ved å benytte langbord med fire fløyer, eller bord oppsatt i hesteskoform.  "Trangt om plassen" blir det først dersom du i tillegg dekker til 15 personer på scenen og til ytterligere cirka 40 personer i ”skorsla” som vi kaller det – uansett; vi har service, kopper og kar til mer enn 100 personer og kjøkken med profesjonell oppvaskmaskin og kokefasiliteter. I kjelleren finner du toaletter og stor gardrobe.

Priser

Ukedag  Kr.    950
Helg (1 dag)  Kr. 2.900
Fredag/lørdag  Kr. 4.000
Lørdag/søndag   Kr. 3.700
Hele helgen  Kr. 4.000

 

For utleie av selskapslokaler 
- ring til Annett Kristiansen på Kurbadet, 
tirsdag til torsdag 11- 15 - Tlf. 33 46 58 57

eller e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.